Byggnadsvårdens konvent 2019, 25-27 september
(Byggnadsvårdsmässa 27-29 september)

Nu är det dags igen!

Byggnadsvårdens konvent är en tre dagars mötesplats för byggnadsvården i Sverige och Norden. Konventet är en arena för myndigheter, kulturvårdsinstitutioner, antikvarier, hantverkare, näringsidkare, förvaltare och beställare att knyta kontakter, orientera och förkovra sig – samtidigt som man träffar sina kollegor inom branschen. Det är blandningen av människor som gör mötesplatsen så bra!

Grundtanken – att vi är många som tillsammans bidrar till innehållet håller vi fast vid. Programmet är minst lika späckat som tidigare och har en spännvidd från hantverksworkshops till teoretiska kunskapspass. Att hinna med precis allt är inte möjligt, vi rekommenderar istället att du skräddarsyr just det program du själv är intresserad av.
Några programpunkter kräver föranmälan men det mesta kan man ta del av i vilken ordning eller omfattning man själv önskar. Några teman har varit med förr medan andra är nya för i år.

Besökare

Förra året blev konventet fullt innan anmälningstiden gått ut – säkra din plats genom att boka nu!
(Anmälningslänk) 
(Plats för andra länkar, t ex Turistbyrån)

Arrangör

Bakom initiativet Byggnadsvårdens konvent står Hantverkslaboratoriet, Västarvet, Svenska byggnadsvårdsföreningen och Riksantikvarieämbetet. Vi bjuder tillsammans in hela Sverige till en rad olika aktiviteter i Mariestad.